Zijn labs goede huishonden?

De Labrador Retriever, of „Lab zoals fans deze hond noemen, is een van de beste hondenrassen voor binnengezinnen aller tijden, zelfs voor gezinnen met kleine kinderen. labradors zijn binnenhonden omdat ze willen zijn waar hun mensen het grootste deel van de tijd zijn. Als sociale dieren gedijen ze binnenshuis als onderdeel van het huishoudpakket. Labradors kunnen zich buitenshuis met hun mensen hechten tijdens lichaamsbeweging en trainingssessies.

De labrador retriever is een geweldige familiehond - dat wil zeggen, wanneer hij voldoende krachtige lichaamsbeweging krijgt (inclusief dagelijkse apporteerspellen en zwemmen indien mogelijk). Labradors zijn goede huishonden, zolang ze maar ruimte hebben om buiten te spelen. Dit ras doet het goed als ze een buitenruimte beschikbaar hebben om in te spelen. Ze kauwen vaak op meubels als pups, maar nadat ze zijn getraind zou dat moeten stoppen.

Naarmate ze ouder worden, worden Labs welgemanierd. Labradors zijn speels en intelligent, met een warm, vriendelijk temperament waardoor ze ideaal zijn voor beginnende eigenaren. Labradors hebben ook de neiging om rond de lente en de herfst zware seizoensschuren te hebben - iets dat bekend staat als"blazende vacht” Ik ben opgegroeid in een huis vol Labrador Retrievers, dus ik ben een beetje bevooroordeeld over het ras, maar er zijn veel redenen waarom labs geweldige huisdieren zijn. Met name labrador retrievers die voornamelijk worden gebruikt voor jacht- en veldproeven zien er heel anders uit dan Labs die je ziet op hondenshows die de nadruk leggen op conformatie.

Maar zijn Labradors goede honden om in huis te halen? Uw gezinsdynamiek en levensstijl moeten worden overwogen voordat u een definitieve beslissing neemt over een ras. De volgende keer dat je wilt genieten van een wandeling, natuurwandeling, of uitstapje naar het strand of zelfs kamperen, zorg er dan voor dat je je Lab meeneemt. Natuurlijk moet je een goede introductie maken, vooral met andere huisdieren zoals konijnen, maar Labs behoren tot de beste rassen die geschikt zijn voor huishoudens met meerdere huisdieren. Hoewel Labradors het liefst binnenshuis wonen, zijn ze geweldige metgezellen voor als je het buitenleven wilt verkennen.

Als je je huis niet 'laboratoriumbestendig' maakt, dan zullen die ornamenten en kopjes thee op displays en salontafels precies op Labhoogte staan, nou ja, ze zullen voor altijd omvergeworpen en gebroken worden. Ik heb drie labs, een gouden twee chocolade, ik hou gewoon zoveel van ze, de beste honden ter wereld, mijn lievelingen shilo, zac, en harley. Of je kunt gewoon op Craigslist springen en een Labrador Retriever-puppy kopen van iemand die net huisdieren fokt of slechts één nest heeft gehad. Ook onafhankelijker - hoewel vrij biedbaar en responsief op gehoorzaamheidstraining, hebben sommige Labs een merkbare koppige streak.

Als je erg trots bent op het huis en de gedachte niet kunt verdragen om regelmatig schoon te moeten maken na een hond, dan is het waarschijnlijk geen goed idee om je huis te delen met een laboratorium. Adviseert dat uw laboratorium de aanbevolen tests voor deze ziekten en aandoeningen ondergaat, waaronder de Orthopedische Stichting voor Dieren (OFA) heup- en elleboogevaluatie, jaarlijks oogonderzoek en de (EIC) DNA-test. Het buitenleven verkennen, lekker zwemmen en spelletjes ophalen op het land of in het water is waar een Labrador voor leeft. Labs worden volwassen nadat ze 11-18 maanden oud zijn, en ze leren sneller als ze puppy's zijn dan wanneer ze volwassen zijn.

Leave Message

Required fields are marked *