Wat maakt labs zo bijzonder?

Intelligent, maar op zoek naar een leider, Labs zijn gefokt om menselijke signalen te volgen, en als ze de juiste training en aandacht krijgen, zijn ze zeer goed opgevoede huisdieren die veel meer commando's kunnen uitvoeren dan „zitten, „blijven” en „omrollen”. Labradors zijn zelfs het meest populaire hondenras in Amerika. Je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar van deze energieke, gretige honden zien als je tijd buiten doorbrengt in het park of in je buurt. Ze kunnen leren om zachtjes te spelen met kleine kinderen.

En ze zijn ook uitstekende jachtgenoten. Bovendien staan labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand. En ze kruipen zelfs samen met jou op de bank. Labradors zijn speciaal omdat ze slim, goed gehumeurd en zachtaardig zijn voor kinderen en volwassenen.

Labradors werken hard, houden van mensen en zijn relatief onderhoudsarm. Ze staan bekend als gezinshonden, waardoor ze populair zijn. De vrolijke energie van een Labrador maakt ze buitengewoon lief. Labradors, zegt Heim, met een typisch temperament zijn „lichtschakelhonden.

Zet ze aan, zet ze uit. Als ik wil wandelen, rennen, zwemmen, ballen of jagen, zijn ze klaar om te gaan. Als ik echter thuis wil blijven en een liter ijs wil eten, de Super Bowl of een film wil kijken, vinden ze het geweldig om daar ook te hangen. Dit maakt het Lab dan ook tot een uitstekende hulphond.

De labrador retriever is Amerika's favoriete hond en staat al 28 jaar op rij bovenaan de lijst met meest populaire rassen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze gemakkelijke, aanhankelijke, energieke honden zijn gezinsvriendelijke allrounders, zowel thuis op de bank als in het veld. Hun naam is echter misleidend, omdat ze niet uit Labrador komen, maar uit Newfoundland, waar ze werkten als eendenretrievers en vissersgenoten, totdat Engelse edelen het ras in de negentiende eeuw naar het VK brachten en het begonnen te verfijnen en te standaardiseren. Labs begonnen als eendenretrievers, en nadat ze in de jaren 1800 naar Engeland waren teruggebracht, fokten de Britten ze als metgezellen voor het jagen op wild.

Tegenwoordig zijn het uitstekende retrievers die in verschillende omgevingen kunnen werken, waaronder de jacht op watervogels en de jacht op wild, vaak vele uren achter elkaar. U zult merken dat Labs uitblinken in Retriever Field Trials en Retriever-jachttests. Het maakt niet uit wat je maat, vorm of leeftijd Labs zijn klaar om van je te houden zoals je bent. Kinderen voelen zich vooral aangetrokken tot hun lieve en liefdevolle persoonlijkheden, waardoor Labrador retrievers een populair ras zijn onder gezinnen.

Als gezinshonden zijn Labs beroemd geweldig met kinderen, met geduld en speelsheid in overvloed, zelfs als je kleine mensen hebt geprobeerd. Ik ben 49 jaar geleden begonnen in Labradors, heb alle rassen behandeld en ik heb me afgevraagd of ik een ras zou vinden dat ik prefereerde boven de Labrador. Dit zijn gewoon verzonnen namen voor gele Labs waarvan de tint geel goud, roodachtig of witachtig is. In vergelijking met het Lab heeft een Chessie een sterker temperament, heeft hij meer lichaamsbeweging nodig, is hij terughoudender tegenover vreemden en kan hij bazig zijn tegenover vreemde honden.

De Labrador Retriever is momenteel de meest populaire hond in de Verenigde Staten en is dat al sinds 1991.Dat betekent natuurlijk niet dat Labs nooit geborsteld hoeven te worden of dat ze niet af en toe een bad nodig hebben. Aan de andere kant, als ik een hond wilde waarop kon worden gerekend om eruit te zien en zich te gedragen als een Lab, is de kans groter dat je dat in een Lab krijgt dat geen zilver is, vooral als de zilverfokker nog steeds Weimaraners gebruikt in zijn fokprogramma. Een behoefte om te behagen.Labradors zijn ontstaan op het eiland Newfoundland en dienden als metgezellen van de plaatselijke visser, die de hele dag met hen samenwerkten om vis op te halen en lijnen te slepen. Ik hou enorm van mijn lab, maar ik denk dat het beste eraan hun oren zijn en de manier waarop ze altijd rondfloppen als ze rennen.

Mensen willen een hond die naar hen luistert en gemakkelijk te trainen is, wat Labradors speciaal en zeer wenselijk maakt. Ontwikkeld als jachthonden om vogels te halen en terug te dragen naar de jager, dragen Labs graag speelgoed mee. U kunt een Labrador Retriever-puppy kopen bij een showfokker die Labradors fokt om te voldoen aan een gedetailleerde uiterlijkstandaard voor de hondenshowring. Een handgemaakte sterling zilveren hanger is een speciale manier om je Lab te laten zien naast zijn favoriete steengroeve.

Ook ik verloor mijn zwarte labrador Alfie aan het begin van de lockdown, hij was 15 jaar oud en een mooie jongen. .

Leave Message

Required fields are marked *