Waarom zijn labs goede familiehonden?

Labs zijn uitstekende gezinshonden omdat ze wel bij mensen willen zijn en velen doen het niet goed als kennelhonden. labradors hebben de neiging om hun families en huizen te beschermen, maar begroeten meestal ook graag gezelschap. De labrador retriever is een geweldige familiehond - dat wil zeggen, wanneer hij voldoende krachtige lichaamsbeweging krijgt (inclusief dagelijkse apporteerspellen en zwemmen indien mogelijk). Labradors zijn goede familiehonden met een liefdevolle en levendige aard.

Ze zijn slim en gemakkelijk te trainen, goed met kinderen en andere honden en huisdieren, kunnen de levendigheid van kinderen goed bijhouden en het zijn over het algemeen gezonde honden. Maar Labs zijn ook zware shedders en kunnen zich snel vervelen. Geweldige familiehondenLabradors zijn fantastische gezinshonden. Hun kille temperament maakt ze geweldig met andere huisdieren en kinderen.

Ze vinden het ook heerlijk om deel uit te maken van een groep en gedijen erop lid te zijn van het gezin. In feite hebben ze een scherp instinct om hun mensen te beschermen en voor hun mensen te zorgen. Gehoorzaam en aanpasbaar, het Lab is perfect voor een actief gezin. Labradors worden over het algemeen niet als agressief beschouwd en hebben een beroemde zachte, aanhankelijke aard.

Labradors zijn zelfs een populaire keuze voor een familiehuisdier, vanwege hun vriendelijke en speelse geest. Het ras kan goed overweg met mensen en andere dieren en ze staan altijd klaar om nieuwe vrienden te maken. Zijn Labradors goed met kinderen? Ja, Labs zijn uitstekende gezinshonden, vanwege hun vriendelijke en speelse persoonlijkheden, sterke atletische vaardigheden, intelligentie, trainbaarheid en band met mensen, zowel groot als klein. Wanneer je je Lab meeneemt op een wandeling of naar het hondenpark, lijdt het geen twijfel dat hij goed overweg kan met elke hond die hij tegenkomt.

Intelligent, loyaal, vriendelijk, gelijkmatig, vriendelijk de Labrador Retriever heeft een lange lijst met lieve eigenschappen, zoals blijkt uit deze video. Zorg ervoor dat u het beste dieet voor uw Labrador kiest, inclusief de juiste voeding, en weet precies wat ze wel en niet kunnen eten. Dus als je een van de 'supergeurtjes' bent, vind je deze Labrador hondengeur misschien onaangenaam en uitdagend om elke dag te verdragen. Labs kunnen beschermende en uitstekende waakhonden zijn, en hoewel Labs niet bekend staan als normaal gesproken overdreven agressief of woest, kan elke hond bijten, en het is het beste om geen enkele kans te laten om dat te laten gebeuren.

Daarom moet u op de hoogte zijn van deze gezondheidsproblemen voordat u besluit dat een Labrador een goede gezinshond voor u is. A need to pleaseLabradors zijn ontstaan op het eiland Newfoundland en dienden als metgezellen van de lokale visser, die de hele dag met hen samenwerkten om vis op te halen en lijnen te slepen. We kunnen zien waarom dit zeer intelligente ras zo populair is, en voor een goedaardig familiehuisdier is de Labrador een verstandige keuze. Omdat Labradors een dubbele vacht hebben die water afstoot, kunnen hun dikke buitenste en fijnere binnenharen geuren vasthouden.

Een Labrador met kinderen in huis zou geen probleem moeten zijn, maar je moet altijd rekening houden met hun interacties. Vanwege hun extraverte, vriendelijke en iedereen-is-mijn-vriend karakter, kunnen Labradors goed overweg met andere honden en huisdieren, zowel thuis als in het openbaar. Met andere woorden, volgens de AKC is je zilveren Lab eigenlijk een chocoladelab dat ook een verdunningsgen heeft geërfd dat de chocolade in zilvergrijs wast. Veel Labradors tussen één en drie jaar oud worden afgezet bij dierenasielen of reddingsgroepen vanwege gedragsproblemen met honden, zoals krachtig aan de lijn trekken en op mensen springen.

Beste knuffelaars ooitDe Labrador is een aanhankelijk, mensgericht ras, dus het is geen wonder dat deze honden de beste knuffelmaatjes ter wereld zijn. Hoewel u uw Labrador naar hondenparken kunt brengen en dagelijkse wandelingen kunt maken, worden de meeste uren van de dag in het appartement doorgebracht.

Leave Message

Required fields are marked *