Waarom zijn labradors de beste familiehonden?

Geweldige gezinshond Hun kille temperament maakt ze geweldig met andere huisdieren en kinderen. Ze vinden het ook heerlijk om deel uit te maken van een groep en gedijen erop lid van de familie te zijn. In feite hebben ze een scherp instinct om hun mensen te beschermen en voor hun mensen te zorgen. Gehoorzaam en aanpasbaar, het Lab is perfect voor een actief gezin.

Labradors staan erom bekend geweldig te zijn bij kinderen. Hun kilte, take-it-all-in-stride temperament en typisch lage agressieniveaus betekenen dat ze het meestal goed vinden om geaaid, geknuffeld en af en toe geprikt te worden. Deze gemakkelijke houding betekent ook dat de meeste labradors goed overweg kunnen met andere huisdieren. Het Lab is echter een grote hond.

Hij kan overdreven enthousiast zijn als het gaat om spelen en begroeten. Zeer kleine kinderen en kwetsbare oudere volwassenen kunnen worden neergeslagen en mogelijk gewond raken vanwege de overdreven gretige uitingen van genegenheid van het Lab. Labradors zijn goede familiehonden met een liefdevolle en levendige aard. Ze zijn slim en gemakkelijk te trainen, goed met kinderen en andere honden en huisdieren, kunnen de levendigheid van kinderen goed bijhouden en het zijn over het algemeen gezonde honden.

Maar Labs zijn ook zware shedders en kunnen zich snel vervelen. Labradors zijn zelfs het meest populaire hondenras in Amerika. Je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar van deze energieke, gretige honden zien als je tijd buiten doorbrengt in het park of in je buurt. Ze kunnen leren om zachtjes te spelen met kleine kinderen.

En ze zijn ook uitstekende jachtgenoten. Bovendien staan labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand. En ze kruipen zelfs samen met jou op de bank. De labrador retriever is een geweldige familiehond - dat wil zeggen, wanneer hij voldoende krachtige lichaamsbeweging krijgt (inclusief dagelijkse apporteerspellen en zwemmen indien mogelijk).

Zijn Labradors goed met kinderen? Ja, Labs zijn uitstekende gezinshonden, vanwege hun vriendelijke en speelse persoonlijkheden, sterke atletische vaardigheden, intelligentie, trainbaarheid en band met mensen, zowel groot als klein. Labradors, zegt Heim, met een typisch temperament zijn „lichtschakelhonden. Zet ze aan, zet ze uit. Als ik wil wandelen, rennen, zwemmen, ballen of jagen, zijn ze klaar om te gaan.

Als ik echter thuis wil blijven en een liter ijs wil eten, de Super Bowl of een film wil kijken, vinden ze het geweldig om daar ook te hangen. Dit maakt het Lab dan ook tot een uitstekende hulphond. Mensen die gemakkelijke honden willen, vinden veel om van te houden in Labrador retrievers, net als mensen die dure uitstapjes naar de trimmer willen vermijden. Betrek uw kinderen bij het plezier en de verantwoordelijkheid van het bezit van huisdieren, en je bent op weg om een levenslange band van gelukkige herinneringen te creëren tussen je kinderen en je lieve Labrador.

Het creëren van goede trainingsgewoonten vanaf het begin en het opbouwen van een goede relatie tussen jou, je kinderen en je Labrador zal jullie allemaal ten goede komen. De labrador retriever is sinds 1991 elk jaar gerangschikt als het nummer één meest populaire hondenras door de American Kennel Club. Dus als je een van de 'super ruikers' bent, vind je deze Labrador hondengeur misschien onaangenaam en uitdagend om elke dag te verdragen. Chocolate Labradors zijn geweldige huisdieren en staan erom bekend dat ze erg speels zijn, zelfs volgens Labrador-normen.

Zoals de naam al doet vermoeden, beginnen getroffen Labradors die krachtig hebben getraind plotseling te zwaaien, in te storten en rust nodig te hebben voordat ze weer kunnen bewegen. Vanwege hun extraverte, vriendelijke en iedereen-is-mijn-vriend instelling, kunnen Labradors goed overweg met andere honden en huisdieren, zowel thuis als in het openbaar. Maar een artikel in de Independent suggereerde dat de Labrador Retriever verantwoordelijk was voor meer persoonlijk letsel in de U... Labrador Retrievers kunnen worden overgedragen aan Rescue omdat ze te veel werpen of meer lichaamsbeweging nodig hebben dan de eigenaar bereid was te geven.

Omdat Labradors dol zijn op het water, zullen ze zich prima vermaken aan het strand naast het spelen van levendige apporteerspellen waarin ze speelgoed uit het water kunnen halen. Hoewel Labs de reputatie hebben geweldige honden te zijn voor gezinnen met kinderen, is het van cruciaal belang dat u de rol begrijpt die training en goede socialisatie spelen om uw Lab te helpen zich aan te passen aan het gezinsleven. .

Leave Message

Required fields are marked *