Wat is het beste aan labrador retriever?

Labrador retrievers zijn intelligent en zeer trainbaar, dus ze zijn zeer trainbaar. Zoals bij elke andere hond, is training nog steeds werk. Maar Labs zijn klaar voor de uitdaging (in tegenstelling tot veel andere honden, die het proces helemaal weerstaan). Labs zijn loyaal aan hun eigenaren en nemen hun aanwijzingen van u over.

Geweldige familiehond/Labradors zijn fantastische gezinshonden. Hun kille temperament maakt ze geweldig met andere huisdieren en kinderen. Ze vinden het ook heerlijk om deel uit te maken van een groep en gedijen erop lid van de familie te zijn. In feite hebben ze een scherp instinct om hun mensen te beschermen en voor hun mensen te zorgen.

Gehoorzaam en aanpasbaar, het Lab is perfect voor een actief gezin. De labrador retriever is Amerika's favoriete hond en staat al 28 jaar op rij bovenaan de lijst met meest populaire rassen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze gemakkelijke, aanhankelijke, energieke honden zijn gezinsvriendelijke allrounders, zowel thuis op de bank als in het veld. Hun naam is echter misleidend, omdat ze niet uit Labrador komen, maar uit Newfoundland, waar ze werkten als eendenretrievers en vissersgenoten, totdat Engelse edelen het ras in de negentiende eeuw naar het VK brachten en het begonnen te verfijnen en te standaardiseren.

Labs begonnen als eendenretrievers, en nadat ze in de jaren 1800 naar Engeland waren teruggebracht, fokten de Britten ze als metgezellen voor het jagen op wild. Tegenwoordig zijn het uitstekende retrievers die in verschillende omgevingen kunnen werken, waaronder de jacht op watervogels en de jacht op wild, vaak vele uren achter elkaar. U zult merken dat Labs uitblinken in Retriever Field Trials en Retriever-jachttests. Nog voordat de American Kennel Club (AKC) het ras officieel erkende in 1917, verdiende de Labrador retriever lof en bewondering voor zijn hardwerkende, liefdevolle karakter.

Typische problemen kunnen heup- en kniedysplasie zijn, en oogproblemen, die helaas allemaal veel voorkomen bij de meeste hondenrassen naarmate ze ouder worden. Je kunt 10-12 prachtige jaren verwachten met je Lab. Heel erg bedankt voor dit prachtige, informatieve artikel. Mijn blinde dochter is nu in New York voor een training van 3 weken met haar geleidehond, een zwart lab.

Ik ben zo dankbaar voor al het werk dat veel mensen hebben gestoken in het leveren van %26 door deze hond te trainen. Labrador retrievers, een van de beste honden voor kinderen van alle leeftijden, zijn vriendelijk, goedaardig en nemen de meeste dingen op de voet. labradors hebben een geweldig temperament, waardoor ze een ideaal huisdier zijn. Het zijn vriendelijke en enthousiaste honden die zich gemakkelijk aan verschillende situaties kunnen aanpassen.

Ze zijn trainbaar en leerbaar en kunnen basiscommando's leren, evenals geavanceerde gehoorzaamheid of trucs. Dit maakt ze geschikt om als therapie- of hulphond te werken. Als je een labrador aan je gezin toevoegt, is het plannen van kwaliteitsvoeding iets waar Ollie mee kan helpen. Labrador retrievers behoren zelfs tot onze top 10 van meest populaire klantenrassen.

Hun ouders weten dat Ollie heerlijk en voedzaam eten zal bezorgen, hun pups zullen smeken om maaltijd na de maaltijd. Onze recepten boordevol zorgvuldig geselecteerde eiwitten van menselijke kwaliteit en gecombineerd met heerlijk en gezond fruit, groenten en granen van hoge kwaliteit zullen je beste vriend vol, gelukkig en gezond houden. Zwemmen kan een geweldige vorm van lichaamsbeweging met weinig impact zijn en is iets dat van nature is voor Labradors. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.

Veel voorkomende orthopedische aandoeningen bij Labradors zijn heupdysplasie, elleboogdysplasie en luxerende patella (losse kniegewrichten), die elk chronische pijn en kreupelheid veroorzaken en dure operaties kunnen vereisen. De Labrador Retriever is momenteel de meest populaire hond in de Verenigde Staten en is dat al sinds 1991.Pippa Mattinson is de bestverkopende auteur van The Happy Puppy Handbook, het Labrador Handbook, Choosing The Perfect Puppy en Total Recall. Het favoriete ras van het VK heeft een lange weg afgelegd van zijn hardwerkende Canadese roots, maar de hedendaagse Labrador is nog steeds een betrouwbare werkhond omdat het ras actief, gretig en gemakkelijk te trainen is. Omdat ze oorspronkelijk zijn gefokt om vissen op te halen en vislijnen naar de kust te trekken, houden Labrador retrievers instinctief van water, dus als je van zwemmen houdt, is er geen betere vriend dan een Lab om mee te nemen naar het strand.

Zijn niet getroffen door honden die uit andere landen zijn binnengebracht, zegt Heim: „Omgekeerd heeft de Amerikaanse Labrador Labradors in het buitenland beïnvloed. Zoals bij elk huisdier, is het echter nooit een goed idee om uw Labrador retriever en uw kinderen samen alleen en zonder toezicht achter te laten. Labradors zijn energiek en hebben dus veel beweging nodig, hoewel niet te veel als ze puppy's zijn om hun gewrichten gezond te houden. Als je op zoek bent naar een mooi aanhankelijk huisdier, raad ik je ten zeerste aan om Labrador Retriever te kiezen, vooral als je thuis kinderen hebt.

Niet zo voor de Labrador retriever, een ras met ongelooflijke controle over kaakspieren waarvan kan worden geleerd niet te bijten. Zoals bij elk ras, moeten Labradors altijd onder toezicht staan in de buurt van kinderen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en gelukkig blijft. .

Leave Message

Required fields are marked *