Wat maakt labradors blij?

Labs houden ervan om tijd met het gezin te hebben en zijn geweldig met kinderen. Door je lab te laten zien dat hij deel uitmaakt van je familie, kan hij zich gelukkig en veilig voelen. Elke hond zal gelukkiger zijn als hij zich veilig en thuis voelt, dus als hij zijn gezinsleven vreugdevol en inclusief houdt, zal dit leiden tot een gelukkige hond. labradors zijn rassen die een hoog energieniveau vertonen en daarom regelmatig moeten bewegen om ze fit te houden, zowel fysiek als mentaal.

Als u merkt dat uw hond ernstig is aangekomen zonder overvoeding of een overmatige kauwgewoonte heeft ontwikkeld, weet dan dat hij te weinig wordt getraind. Een blije hond heeft vaak een licht open mond en lijkt soms te glimlachen. Dit is een natuurlijke positie voor een Labrador, en je zult hem waarschijnlijk vrij vaak zien met zijn mond iets open. Bange of onderdanige honden houden hun mond dicht of trekken hun lippen weg van hun tanden.

Een comfortabele Labrador toont een ontspannen open mond en laat hun tong erbuiten hangen. Deze borden helpen u als eigenaar om enthousiast te zijn over uw hond, vooral wanneer hij vroege tekenen begint te vertonen dat er iets hem dwars zit. Hijgen met een open mond mag niet worden aangezien voor een glimlach. Het kan een teken zijn dat uw Labrador oververhit of gestrest is.

Meestal is een blije schors hoger van toon dan een geagiteerde schors. Gelukkige honden blaffen ook voor een kortere periode. Gelukkige blaffen moeten in lijn zijn met ontspannen lichaamsvervoer en een ontspannen mond; anders is het gemakkelijk om het verkeerd te lezen. Een gelukkige hond heeft vaak zijn bek een beetje open, zoals de hond hierboven afgebeeld.

Deze positie ziet er heel natuurlijk uit voor een Labrador en zal waarschijnlijk de uitdrukking zijn die uw hond meestal trekt. Een comfortabele Labrador heeft een ontspannen open mond, maar ze zullen ook vaak hun tong aan de zijkant laten hangen. Omdat je happy Lab een open mond heeft, zie je vaak zijn tong zachtjes naar buiten rollen. Als uw hond in een goed humeur is, ziet dit er weer heel ontspannen en natuurlijk uit.

Puppy's vinden het leuk om dicht bij hun volwassenen te zijn. Puppy's voelen zich ook veilig als ze een hol hebben, een plaats van veiligheid, zoals de werpkist of het nest waar ze zijn geboren, om in te rusten als ze alleen zijn. Het opnieuw creëren van dit 'nest' in je eigen huis kost wat tijd omdat je huis in eerste instantie vreemd en nieuw lijkt voor de puppy. Puppy's moeten op pad zijn.

Er is een korte periode waarin pups gemakkelijk nieuwe ervaringen kunnen accepteren. En waarna ze bang worden voor vreemden, vreemde voorwerpen en vreemde ervaringen. Dit unieke tijdslot wordt het venster voor socialisatie genoemd en het is bijna gesloten voordat de puppy 14 weken oud is. Dus je moet je puppy op pad brengen en allerlei soorten mensen, voertuigen, winkels, machines, enzovoort ontmoeten.

Hoewel Labradors vaak als traag of gek worden beschouwd, maakt hun Gundog-geschiedenis hen precies het tegenovergestelde. Je zou kunnen merken dat je Labrador nog steeds energie heeft, zelfs na een uur lopen, als dat zo is, kun je proberen de wandeling er uitdagender voor te maken. Hun naam is echter misleidend, omdat ze niet uit Labrador komen, maar uit Newfoundland, waar ze werkten als eendenretrievers en vissersgenoten, totdat Engelse edelen het ras in de negentiende eeuw naar het VK brachten en het begonnen te verfijnen en te standaardiseren. Wanneer je Labrador je nadert, kwispelend met zijn staart, smileyuitdrukkingen geeft en oogcontact maakt, geef dan een geweldige reactie als een goed klopje.

Een andere optie zou zijn om het een aantal puzzelspellen te geven die zijn ontworpen om je Labrador te laten nadenken om de beloning te krijgen. Omdat labradors over het algemeen een heerlijk temperament hebben, stoppen de meeste hondenbezitters hun training net na het inbreken van het huis. Als je je Labrador een paar uur alleen moet laten, zorg er dan voor dat ze voldoende speelgoed hebben om ze bezig te houden en overweeg om iemand te laten komen om ze in te checken. Dankzij hun intelligentie, gretigheid om te behagen en bereidheid om hard te werken, zijn Labradors onschatbare werknemers op verschillende gebieden.

Wanneer je je leven deelt met een hond, merk je al snel dat ze hun Labrador-lichaamstaal gebruiken om hun gevoelens over te brengen. Het gewicht van uw Labrador in de gaten houden is cruciaal voor hun gezondheid, vooral omdat ze vatbaar kunnen zijn voor een paar extra kilo's. Hoewel bijna alle honden van eten houden (daarom werkt positieve versterkingstraining goed), zijn Labradors zeker fijnproevers. Zoek een geschikte hondenborstel voor uw labrador die u helpt hun dode haren te verwijderen en hun dichte ondervacht schoon te houden.

.

Leave Message

Required fields are marked *