Doen labradors het goed alleen?

Labradors kunnen met rust gelaten worden, maar je kunt ze niet de hele dag alleen laten. Ze zijn zeer sociaal en zullen last hebben van verlatingsangst als je ze te lang verlaat. Labs hebben ook toiletpauzes, lichaamsbeweging, interactie en toegang tot schoon water en voedsel nodig. Hoewel labradors met rust kunnen worden gelaten, moeten ze niet te lang alleen zijn.

Een maximale periode van vier uur is ideaal. Anders kunnen ze kwetsbaar worden voor mentale en fysieke gezondheidsproblemen. Labradors zijn zeer behoeftige honden die veel aandacht, speeltijd en lichaamsbeweging nodig hebben. 8 uur per dag op het werk moeten doorbrengen kan erg moeilijk zijn voor zowel u als uw hond en het is niet goed om honden zo lang alleen te laten.

Natuurlijk zijn er mensen die fulltime werken en hun honden alleen thuis laten, maar ze nemen bepaalde maatregelen om ervoor te zorgen dat hun Labradors zich niet vervelen. Gelukkig zijn Labradors niet de meest veeleisende honden van alle rassen, maar ze zijn ook niet de minst veeleisende. Door de bovenstaande tips te volgen, kunt u uw Labrador alleen thuis laten terwijl u ze veilig, gezond en gelukkig houdt. Terwijl mensen zich verzetten tegen de beperkingen van lockdown, genoten de Labradors ervan hun baasjes de hele dag thuis te hebben.

Als u zich geen kinderopvang of een hondenuitloper kunt veroorloven en niemand heeft om u te helpen, dan is dit misschien niet het beste moment om een Labrador in uw leven te brengen. Labradors die lange tijd alleen zijn gelaten, zijn eerder hyperactief en moeilijk te controleren wanneer hun eigenaren thuiskomen en er langer over doen om zich te vestigen. Zorg ervoor dat je de stappen uit de kop 'Training Your Labrador To Be Alone' hierboven al op jonge leeftijd implementeert, zodat ze kunnen opgroeien om alleen te zijn. Acht opeenvolgende uren is de maximale tijd dat een Labrador onbeheerd kan worden achtergelaten, hoewel Labradors idealiter niet langer dan drie uur alleen mogen worden gelaten.

We bespreken hoe lang een hond alleen blijft, of het realistisch is om een Labrador te krijgen als je fulltime werkt, en of andere rassen min of meer geschikt zijn om alleen thuis te blijven. Incontinent Labradors of Labradors met een slechte darmcontrole moeten vaker de tuin in worden gelaten voor toiletpauzes. De meeste mensen gaan ervan uit dat omdat een senior Labrador meer zittend is dan hun jongere tegenhangers, ze kunnen voor langere tijd alleen worden gelaten. Sommige honden kunnen en zullen alles eten wat ze kunnen krijgen, dus voedsel achterlaten op plaatsen waar je Labrador het kan krijgen, is een slecht idee.

Zodra de woon-werktijd, sociale bezoeken en boodschappen zijn voltooid, had uw Labrador gemakkelijk elke dag meer dan 10 uur onbeheerd kunnen worden achtergelaten. Al generaties lang gefokt om een nauwe band met zijn menselijke familie te hebben, lijdt het geen twijfel dat sommige Labradors erg bedroefd raken wanneer ze lange tijd alleen worden gelaten. Nu heb ik een nieuwe puppy labrador (11 weken jong) en ik heb hetzelfde schema voor hem gepland zonder na te denken. Idealiter mogen volwassen Labradors niet langer dan 3 tot 4 uur per dag alleen worden gelaten, maar ze kunnen worden geleerd om te verdragen dat ze 6 tot 8 uur alleen worden gelaten.

Leave Message

Required fields are marked *