Wat voor soort gezondheidsproblemen hebben laboratoria?

Het labradorras heeft een levensduur van 10 tot 12 jaar. Enkele van de algemene gezondheidsproblemen die labradors treffen, zijn patellaire luxatie, heupdysplasie bij honden (CHD) en osteochondritis dissecans (OCS), wat hondenelleboog- en schouderdysplasie is. Veel Labs hebben last van gewrichtsproblemen zoals heup- of elleboogdysplasie. Er zijn ook veel supplementen beschikbaar specifiek voor gewrichtsproblemen bij honden, maar hun werkzaamheid moet nog grondig worden bestudeerd; daarom is het het beste om een dierenarts te raadplegen over specifieke supplementen die u wilt proberen.

Het spijt me te horen van je verlies. We hebben ons zwarte lab een paar maanden geleden verloren aan kanker. Hij was een geleidehond voor carrièreverandering en woonde meer dan 12 jaar bij ons. Gillian, mijn hart gaat naar jou uit en ik begrijp je pijn.

Bijna een week geleden moest ik ons blonde lab meenemen en haar laten rusten. Bijna 2 maanden of 3 maanden had ze deze hoest en viel af en toe flauw met moeite met ademhalen als ze zichzelf te uitgeput had. Ik heb eindelijk gezegd dat je niet meer hoeft te lijden. Onze dierenarts nam röntgenfoto's een maand voordat ik haar eindelijk opnam en ze zat vol vocht in haar buitenlonggebied.

Hij zei dat hij dit niet vaak ziet. Longontsteking of een soort kanker. Shelby is haar naam en ze was de liefste, meest liefdevolle hond die we ooit al bijna 12 jaar hebben gehad. Knuffels voor jou Mijn labrador is 8 maanden oud, hij kan plotseling niets eten, ik vroeg dierenexpert, maar ze schrijven medicijnen voor, maar krijgen geen goed resultaat meer dan 1 week compleet maar eet niets, hoe hem te genezen wat kan ik doen help alsjeblieft.

Labrador Retrievers zijn vatbaar voor veel dysplasie-aandoeningen. Bloat en obesitas komen ook veel voor in Labs. Uw laboratorium moet door een dierenarts worden gezien voor routinecontroles om de gezondheid van uw huisdier te garanderen en te behouden. Obesitas - De labrador retriever is een ras dat gemakkelijk zwaarlijvig wordt.

Gratis voeren moet bij dit ras vaak niet worden toegestaan om te veel eten te voorkomen. Je moet ook hun lekkernijen beperken om ervoor te zorgen dat ze op een gezond gewicht blijven. labrador retrievers zijn vatbaar voor bacteriële en virale infecties, dezelfde die alle honden kunnen krijgen, zoals parvo, hondsdolheid en hondenziekte. Veel van deze infecties zijn te voorkomen door vaccinatie, die we zullen aanbevelen op basis van de ziekten die we in ons gebied zien, haar leeftijd en andere factoren.

We zullen de meest voorkomende problemen bij Labrador Retrievers beschrijven om u een idee te geven van wat er in haar toekomst kan gebeuren. Uw Labrador Retriever is vatbaar voor een chronische leverziekte, hepatitis genaamd, te beginnen wanneer hij van middelbare leeftijd is. Een genetisch gekoppelde neurologische aandoening die kan optreden in uw Labrador Retriever veroorzaakt een wiebelige, dronken manier van lopen. En als u alle zorg kunt bieden die uw pup nodig heeft om gelukkig en gezond te blijven, kunt u uitkijken naar nog vele jaren met uw Lab aan uw zijde.

Veel ziekten zorgen ervoor dat honden een kenmerkende combinatie van symptomen hebben, wat samen een duidelijk signaal kan zijn dat uw Labrador Retriever hulp nodig heeft. Er is geen manier om alle medische problemen te voorkomen die uw laboratorium kunnen overkomen, maar u kunt uw best doen om hem gezond te houden. Een gezond dieet en veel oefeningen met weinig impact kunnen helpen om de symptomen te minimaliseren en uw Labrador mobiel te houden. Labrador Retrievers hebben meer kans op het ontwikkelen van artritis, stijfheid, obesitas en oorinfecties in vergelijking met andere rassen, hebben dierenartsen gewaarschuwd.

Veel van wat u kunt doen om uw hond gelukkig en gezond te houden, is gezond verstand, net als voor mensen. Labradors zijn vatbaar voor heupdysplasie, een aandoening die het gevolg is van abnormale vorming van de heupkom waardoor de heup verslechtert. Studies hebben obesitas zelfs geïdentificeerd als een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij Labradors. De meest voorkomende soorten kanker bij Labrador Retrievers zijn botkanker, lymfoom en mestceltumoren.

Dit is een genetische ziekte en uw Labrador kan worden getest om te zien of hij er de genetische markers voor heeft. Net als bij heupdysplasie is het belangrijk om uw hond op een gezond gewicht te houden om de stress op de gewrichten te verlichten. Zelfs gezonde honden kunnen de aandoening ontwikkelen, maar het is nog steeds een goede gewoonte om uw laboratorium op de hoogte te houden van vaccinaties. .

Leave Message

Required fields are marked *