Wat is er zo speciaal aan een labrador retriever?

Dankzij hun intelligentie, gretigheid om te behagen en bereidheid om hard te werken, zijn labradors van onschatbare waarde op verschillende gebieden. Ze behoren tot de meest populaire keuzes voor hulphondwerk, evenals opsporing en redding, bom- en drugsdetectie en therapiehondenwerk. Het is duidelijk dat Labradors een aantal innemende eigenschappen hebben, anders zouden ze niet zo populair zijn. Ze zijn intelligent en vrij gemakkelijk te trainen, mede vanuit hun verlangen om met mensen te werken.

Ze zijn gemakkelijke bewaarders en kunnen overgewicht krijgen als ze niet worden getraind en voedselporties indien nodig worden aangepast. Labs zijn uitstekende gezinshonden omdat ze wel bij mensen willen zijn en velen doen het niet goed als kennelhonden. Labradors hebben geweldige temperamenten, waardoor ze een ideaal huisdier zijn. Het zijn vriendelijke en enthousiaste honden die zich gemakkelijk aan verschillende situaties kunnen aanpassen.

Ze zijn trainbaar en leerbaar en kunnen basiscommando's leren, evenals geavanceerde gehoorzaamheid of trucs. Dit maakt ze geschikt om als therapie- of hulphond te werken. Als je een labrador aan je gezin toevoegt, is het plannen van kwaliteitsvoeding iets waar Ollie mee kan helpen. Labrador retrievers behoren zelfs tot onze top 10 van meest populaire klantenrassen.

Hun ouders weten dat Ollie heerlijk en voedzaam eten zal bezorgen, hun pups zullen smeken om maaltijd na de maaltijd. Onze recepten boordevol zorgvuldig geselecteerde eiwitten van menselijke kwaliteit en gecombineerd met heerlijk en gezond fruit, groenten en granen van hoge kwaliteit zullen je beste vriend vol, gelukkig en gezond houden. labrador retriever-honden zijn misschien geen appartement of schoothondjes van ideale grootte, maar dit is het ultieme familiehuisdier voor de levensstijl van veel mensen. Over het algemeen goed met kinderen, andere honden en katten, ze zijn een goede keuze voor hondenbezitters voor het eerst en over het algemeen ook gezond.

Vandaag zullen we kijken naar de geschiedenis, grootte en soorten van Labrador. Alles te weten komen over het temperament, gedrag en gezondheid van Labrador Retriever. En die ongewone kleuren zoals champagne, houtskool en zilveren Labs. We zullen kijken naar het omgaan met verlatingsangst, destructief gedrag zoals kauwen, en hoe u deze problemen in het begin kunt vermijden.

We ontsluiten het fascinerende verleden van de Labrador Retriever en helpen je samen van een gelukkige toekomst te genieten. De Labrador Retriever heeft al jaren een welverdiende plaats als een van de meest populaire stamboomrassen. Maar als je op zoek bent naar een dagelijkse partner die net zoveel van hardlopen en spelen houdt als jij, kun je geen betere hond kiezen dan de Labrador retriever. Labrador Retrievers zijn over het algemeen gezonde honden, maar er zijn een paar gezondheidsproblemen die erfelijk zijn.

Gezondheidstests betekenen dat u kunt hopen het risico op alle meest voorkomende gezondheidsproblemen van Labrador te vermijden of te verminderen. De Labrador-site neemt deel aan het Amazon EU Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Of je nu een huisdier van het eerste gezin krijgt en jonge kinderen of peuters hebt, of je brengt een hond mee om oudere kinderen verantwoordelijkheid te leren, de labrador is een ideale metgezel voor kinderen van alle leeftijden. De Labrador retriever is een matig snel rijpend ras, dat volwassen lengte bereikt van zes tot 12 maanden, maar mogelijk nog steeds tot 2 jaar oud wordt.

Net als Labradors had het Newfoundland-ras tenen met zwemvliezen, een tweelaagse, waterafstotende vacht en een sterke, brede staart die werkt als een roer in het water, waardoor het een uitstekende zwemmer is. Hoewel Labradors een relatief gezond ras zijn, hebben ze wel enkele problemen waar ze meer last van hebben dan sommige andere rassen. Obesitas is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen voor Labradors, en hypothyreoïdie en diabetes zijn ook niet ongewoon voor het ras. Sommige fokkers zijn onlangs begonnen met de verkoop van zeldzame gekleurde Labrador Retrievers, zoals poolwit of vossenrood.

De graaf bracht deze honden mee naar Engeland na een reis naar Canada, en noemde zijn nieuwe pups „Labrador-honden” in 1887.Niet zo voor de Labrador retriever, een ras met ongelooflijke controle over kaakspieren waarvan kan worden geleerd niet te bijten. U kunt een Labrador Retriever-puppy kopen bij een showfokker die Labradors fokt om te voldoen aan een gedetailleerde uiterlijkstandaard voor de hondenshowring. De Labrador bezit tal van innemende eigenschappen: intelligentie, gemakkelijk te trainen en een uitstekende gezinsgenoot te zijn. Labrador Retrievers, een van de beste honden voor kinderen van alle leeftijden, zijn vriendelijk, goedaardig en nemen de meeste dingen op de voet.

.

Leave Message

Required fields are marked *