Welke labrador is het kalmst?

English Labs zijn rustiger dan American Labs. Als je merkt dat meer gele Labs „daarbuiten de neiging hebben rustiger te zijn dan Labs met andere kleuren, heb je waarschijnlijk gelijk. Ik heb ontdekt dat gele laboratoria beschermend en vriendelijk van aard zijn, maar wilskrachtig en loyaal. Black labs hebben een iets meer speelse kant, maar even slim en loyaal.

De chocoladelaboratoria zijn veel veerkrachtiger, dikker van gestalte dan het zwarte lab en zijn iets moeilijker te trainen en gemakkelijk prikkelbaar. Alle 3 de kleuren zijn geweldige honden, maar naar mijn mening zijn gele en zwarte labs de beste huisdieren. Volgens Labrador-eigenaren zijn gele Labs de liefste. De zwarte labradors zijn het beste om te jagen en die chocoladelabs zijn wild en rommelig.

Onder Labrador-eigenaren wordt algemeen aanvaard dat Black Labs de kalmste zijn. Dit kan het gevolg zijn van hun hardwerkende jachtinstincten waardoor ze veel meer gefocust en nuchter zijn. Een laboratoriumpuppy zit vol energie en opwinding - zoals elke jonge puppy zou zijn. Net als een Labrador retriever zijn ze zeer intelligent, zeer gemakkelijk te trainen en enthousiast om hun baasjes te plezieren.

De Labradors die we kiezen om te behouden voor de fokkerij zijn specifiek gekozen op basis van hoe responsief ze zijn. Met andere woorden, hoe slim ze zijn en hoe goed ze zouden reageren op training. Veel eigenaren van Labrador zijn ervan overtuigd dat er persoonlijkheidsverschillen zijn tussen de kleuren. Sommigen zeggen dat de Yellow Labs de liefste en kalmste zijn, terwijl Chocolate Labs worden beschouwd als een beetje wild en onstuimig, en Black Labs worden beschouwd als geduldige jagers.

Er zijn veel onderzoeken gedaan om te zien of een van deze vooroordelen waar is, maar tot op heden is er geen wetenschappelijk bewijs om een van deze beweringen te ondersteunen. Zwarte Labradors zouden effen zwart van kleur moeten zijn, maar een kleine witte vlek op hun borst is oké. Wat uw kleurvoorkeur ook is, het is de moeite waard om in gedachten te houden dat Labradors zijn onderverdeeld in twee vrij verschillende soorten, show en veld. Nogmaals, veel Labrador-eigenaren geloven dat er een verschil in persoonlijkheid is tussen de verschillende kleuren.

Mensen zullen deze zoekopdracht vaak doorzoeken, omdat ze er zeker van zijn dat een bepaalde kleur, of dat nu geel, bruin of een zwarte Labrador is, een beter temperament heeft dat specifiek is gebaseerd op de kleur van hun vacht. Als je echter hebt gemerkt dat chocoladelabradors minder intelligent zijn of zich minder goed gedragen, is dat misschien niet je verbeelding. Of je nu net een Labrador-puppy hebt, of je overweegt om in de nabije toekomst een laboratoriumpup te krijgen en puppybezitters te worden, het is essentieel dat u op de hoogte bent van de juiste hondentrainingsmethoden. Ze zijn de meest voorkomende kleur van Labrador, vanwege de manier waarop hun kleurgenen worden geërfd.

Voordat je een beslissing neemt over welk type Lab je in huis moet nemen, is het een goed idee om zoveel mogelijk te lezen over enkele van de verschillende kwaliteiten van Labradors van zowel veld- als showsoorten. Sommigen zeggen dat gele Labs de liefste en vriendelijkste zijn, terwijl zwarte Labradors de kalmste en meest geduldige zijn, en chocolade Labs het meest luidruchtig en wild zijn. Gele Labradors staan vooral bekend om hun iconische prestaties als geleidehonden, ze zijn ook perfect in de showring. Alle Labradors zijn erg levendig als ze jong zijn, maar sommige showgefokte laboratoria worden wat rustiger, langzamer en 'relaxter' naarmate ze ouder worden.

Leave Message

Required fields are marked *