Welk kleurenlab is de beste gezinshond?

Chocoladelabordors zijn geweldige huisdieren en spelen ook een rol in de Show Ring. In Amerika zijn chocolade-labradors vrij stevig verankerd in jachtlijnen. Het is echter de moeite waard om in gedachten te houden dat Chocolate Labradors in het VK pas onlangs prijzen in het veld hebben behaald. Black Labradors zijn de meest populaire kleur van Lab.

Ze zijn meestal effen zwart zonder andere kleuren, markeringen, of vlekken, met uitzondering van een toegestane kleine witte vlek op de borst. Statistisch gezien zijn Black Labs de meest voorkomende van alle Labrador-kleurvariaties. Dit komt door de manier waarop de vachtkleur wordt geërfd in dit ras. Zonder al te diep in te gaan op een wetenschappelijke verklaring hiervoor, zijn er negen verschillende mogelijke gencombinaties voor vachtkleur.

Vier hiervan leiden tot een zwarte vacht, drie tot geel en slechts twee tot chocolade. Vanwege willekeurige kans vormen Black Labs bijna de helft van alle Labradors. De Black Labrador is de originele kleur van Labrador en blijft populair in de Verenigde Staten. Black Labs komen het meest voor.

Ze zijn oorspronkelijk opgeleid om vissers te helpen. Ze zijn goede jachtgenoten en goede huisdieren. Black Labradors zijn intelligent en gemakkelijk te trainen. Het ras kan goed overweg met kinderen en is loyale metgezellen.

The Black Lab is het beste voor thuis vanwege hun kalme karakter en temperament, Labradors zijn over het algemeen perfecte gezinshonden en geschikt voor gezinnen met kinderen, en Labradors in alle kleuren, vormen en maten zijn loyaal, zorgzaam en geweldig met elk levend wezen. Je kunt nog steeds handlers ontmoeten die beweren dat gele labradors minder trainbaar zijn dan zwarten en anderen die geloven dat gele honden meer hersenen hebben dan zwarten. Deze honden hebben helemaal geen andere genetische kleuring, maar eerder het uiterste van het kleurenspectrum van het Yellow Lab. Volgens recent onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Sydney, in Sydney, Australië, bleken bruine Labradors een kortere levensduur te hebben in vergelijking met gele en zwarte Labs.

Ja, Labs zijn goede binnenhonden, ze zijn in feite een van de beste binnenhonden, vergeleken met andere honden, ze zijn stil en kalm, zodat je ze gemakkelijk binnen kunt houden, maar ze moeten worden getraind en gesocialiseerd om ervoor te zorgen dat je pup kan reageren op de basisopdrachten. Er zijn verschillende andere kleuren Labradors die u mogelijk ook ziet genoemd door fokkers, trainers, eigenaren en ook in online gemeenschappen. Boy Labs zijn meer beschermend dan meisjeslaboratoria, jongenslaboratoria kunnen ook aanhankelijker zijn en kunnen meer oplettend zijn dan meisjeslaboratoria, en de jongenslabs kunnen actiever en energieker zijn totdat je ze castreert, dan zullen ze rustiger zijn, echter, beide geslachten zijn speels, loyaal, en lief. Discriminatie op grond van kleur blijft acceptabel in de hondenwereld, althans bij labradors.

Gele Labradors zijn de kleinste op basis van een Britse studie waaruit bleek dat de Yellow Labs minder wegen dan Black and Chocolate Labs, maar de grootste factor om te bepalen welke kleur Lab het kleinst is, is het geslacht van de hond. In het begin, wat met de labrador de latere jaren van de 19e eeuw betekent, waren alle labradors zwart. Hoewel alle Labs geweldige honden zijn, heeft elke kleur zijn eigen kenmerken die hem speciaal maken voor bepaalde soorten mensen of levensstijlen. Niet alle zilveren Labradors hebben last van dit probleem en vachtverdunning leidt niet altijd tot vacht- en huidproblemen.

Je moet de gewenste kleur kiezen op basis van fokkenmerken en persoonlijke voorkeur, en onthoud dat temperament en gezondheid alles zijn. Het gele Lab is het gezondst en vlak achter het geel ligt het zwarte Lab omdat ze 10 procent langer leven dan chocolate Labs, de gemiddelde levensduur van het gele en zwarte Lab is 12 jaar, terwijl de levensduur van het chocoladelab slechts 10 jaar is. Red Labs zijn zeldzamer dan Yellow Labs, simpelweg omdat het het meest voorkomt om een lichtbruine of gelige vacht te zien in plaats van een diepere rode kleur.

Leave Message

Required fields are marked *