Waar vinden labradors het leuk om geaaid te worden?

De meeste honden voelen zich comfortabel om op de borst, de schouders en de basis van de nek te worden geaaid. Wanneer u deze gebieden aait, reik dan vanaf de zijkant naar binnen in plaats van uw hand over de bovenkant van het hoofd van de hond te bewegen. Dus, waar worden labradors graag geaaid? Labradors worden graag langs hun schouder, borst en basis van hun nek en staart gestreeld, ze kunnen ook genieten van een zachte massage samen met hun oren, wees altijd voorzichtig met ze, en in plaats van je hand over hun hoofd te bewegen, probeer ze vanaf de zijkant te aaien. Sommige honden vinden het heerlijk om zachte krassen op hun bovenborst te krijgen.

Dit komt vaak voor bij honden die nog steeds proberen een band met je op te bouwen. Dus een betere gok is om onder de kin van je harige vrienden te gaan, vooral de schichtige honden. De achterkant van de nek van een hond, vooral onder de halsband, kan moeilijk te bereiken zijn, en dit is een van de plekken waar ze graag goede krassen op krijgen. Een andere plek waar honden graag goede krassen op krijgen, zijn hun schouders.

Als je de schouder van je pup wat extra aandacht geeft, zullen ze zich niet kwetsbaar voelen. Bovendien is die plek voor hen ook moeilijk te bereiken. Studies hebben aangetoond dat wanneer een hond goed achter de oren krabt, zijn hersenen endorfines afgeven, dezelfde chemische stof die mensen afgeven wanneer ze de „hardloper high” ervaren door een fysieke oefening. Honden vinden het heerlijk om gekrast te worden door hun baasjes, maar ze hebben favoriete plekken.

Dus wat voor de ene hond werkt, werkt misschien niet voor de andere. De beste plekken die voor bijna alle honden werken, zijn echter de bovenborst, onder de arm, onder de kraag, basis van de staart, schouders, buik en achter de oren. Een Labrador aaien is leuk en een algehele boeiende taak. Ze vinden het heerlijk om geaaid te worden, zolang je het maar op de juiste manier doet.

Labrador Retrievers houden ervan om op verschillende manieren te knuffelen, inclusief knuffelen op de bank, rondrollen op de grond, en een snelle knuffel en kus voor het slapengaan. In deze situatie hebben deze Labradors meer knuffels nodig dan andere, maar er moet tijd en geduld worden gegeven om zich aan te passen aan een nieuwe leefomgeving en het verleden los te laten. Wanneer u met kleine kinderen of oudere mensen woont die gemakkelijk pijn kunnen doen, is het nog belangrijker om de juiste manieren te leren om uw Labrador te aaien. Als het gaat om knuffelen met een Labrador retriever, is de naam van het spel aanraking, genegenheid en liefde.

Sommige Labradors, vooral die in gezinnen met kinderen, kunnen een beschermende knuffel uiten door erop te liggen of naast hen te duwen terwijl ze slapen. Het promoten van knuffelmomenten met je labrador retriever is gemakkelijk te doen, hoewel het onwaarschijnlijk is dat je dit hoeft te doen, aangezien ze bijna altijd openstaan voor een knuffel, knuffel of knuffel. Deze situaties kunnen zich voordoen als de Labrador retriever een bestaand gezondheidsprobleem heeft waardoor knuffelen niet of minder dan plezierig is. labrador retrievers voor dummies van Joel Walton, Eve Adamson (die je hier ook op Amazon kunt bekijken).

De mogelijkheden zijn eindeloos, van mentale en emotionele gezondheidsuitdagingen tot fysieke uitdagingen, de Labrador zal gedijen en geluk brengen aan de mensen om hen heen terwijl ze graag talloze knuffelmomenten delen. Hoewel Labradors over het algemeen extravert zijn en graag socializen, moet je nog steeds rekening houden met hun persoonlijke houding. Labrador Retrievers zijn een van de meest gewilde hondenrassen, maar meestal zie je foto's van hen jagen of wandelen in het bos. Als u echter eerst naar binnen gaat zonder uw Labrador Retriever de situatie te laten beoordelen, kunnen ze geschrokken raken of proberen bij u weg te komen.

Als u niet de eigenaar van het Lab bent, of als u iemand bent die een Labrador niet kent, is het het beste om de eigenaar eerst naar hen te vragen om te controleren of ze openstaan voor aaien door vreemden. Uw Labrador kan geagiteerd of ongemakkelijk worden als hij op de verkeerde manier wordt geaaid, dus dat is ook iets waar u op moet letten. De beste plek om je Labrador te aaien is hun borst, de basis van hun nek en staart, en hun schouders. Labrador's sweet spot bevindt zich onder hun huid, het is een cluster van zenuwen, en wanneer je dat gebied (hun buik) krabt, worden de zenuwen geactiveerd en sturen ze berichten naar hun achterpoten via hun ruggenmerg, wat ertoe leidt dat ze beginnen te schoppen om de bron van die irritatie los te maken.

.

Leave Message

Required fields are marked *