Waar staan labradorhonden bekend om?

Labradors staan bekend om hun zachtheid, tolerantie en intelligentie. Door hun gemakkelijke karakter zijn ze de beste keuze als Amerikaanse familiehonden. Ze zijn over het algemeen erg goed met kinderen en andere hoektanden. Kortom, deze prototypische labrador retrievers werden bekend om hun verliefdheid op water en hun vaardigheid om erin te opereren.

Ze werkten in de ontluikende visserij van Newfoundland en sleepten netten en lange rijen, doken naar kabeljauw die van de haak was geglipt, haalden zelfs de hoeden van vissers terug. De kortharige honden hadden naar verluidt de voorkeur boven hun broeders met een langere vacht, omdat het ijs zich niet ophoopte op hun waterbestendige jassen. Als geheel waren deze honden zwart, met dramatische „smoking” markeringen op hun gezicht, borst en benen. Labrador retrievers zijn een populair ras dat je waarschijnlijk hebt of kent er minstens één.

Hier zijn 12 feiten over de lieve, hardwerkende pups. Labrador retrievers komen eigenlijk uit Newfoundland, niet Labrador. In de 18e eeuw, honden uit Greater Newfoundland gefokt met kleinere waterhonden om St. Deze kleinere hoektanden leken veel op moderne Labs, maar met witte snuiten en poten.

John's waterhond stierf uiteindelijk uit, maar het diende als voorouder voor de Labrador retriever. Labrador retrievers staan bekend om hun vermogen om te sprinten. Ze kunnen in slechts drie seconden 12 mijl per uur bereiken. De afgelopen 31 jaar heeft de labrador retriever de felbegeerde eerste plaats opgeëist op de jaarlijkse lijst van de American Kennel Club (AKC) van de meest populaire hondenrassen in de Verenigde Staten.

Speels, sociaal en aanhankelijk, ze zijn het favoriete hondenras van de VS geworden omdat ze gewoon de beste zijn, zouden Labliefhebbers beweren. Maar wist je dat Labs ook een van de meest verkeerd voorgestelde rassen zijn? De meesten van ons geloven minstens één mythe over Labrador retrievers. Laten we de feiten over Labrador retriever uitzoeken op basis van algemeen aanvaarde fictie. Hoewel Labs beroemd zijn om hun zoete, gelijkmatige temperament, is bekend dat aanvallen plaatsvinden.

Geen enkel hondenras is 100% agressievrij. Ons vragen om het beste hondenras te kiezen, is als een ouder vragen om een favoriet kind te kiezen. Dat gezegd hebbende, Labs staan zeker in onze top 10-lijst. Labrador retrievers zijn gemakkelijk te trainen, ze zijn geweldige metgezellen voor kinderen en het is zelfs bekend dat ze vriendschap sluiten met de familiekat.

Er is veel om van te houden aan Labs, maar wist je dat sommige redenen waarom we van ze houden misschien niet waar zijn? Laten we een paar mythen ontkrachten, zullen we? Veel toekomstige Lab-eigenaren vragen zich af of zo'n lieve hond hen zal beschermen als dat nodig is. Het blijkt dat een Labrador je leven kan redden, zelfs als hij niet je hond is. In feite redde een blind lab genaamd Norman een 15-jarige van verdrinking in een rivier. De video deed ons lelijke tranen van vreugde huilen.

Ze behoren tot de meest populaire keuzes voor hulphondwerk, evenals opsporing en redding, bom- en drugsdetectie en therapiehondenwerk. In de 20e eeuw begonnen fokkers lichtblonde honden te fokken om aan de vraag naar lichtere honden te voldoen. Omdat oorinfecties vaak voorkomen in Labs, moet u ook de oren schoonmaken na het baden, zwemmen of wanneer uw hond nat wordt. Wat labradors klaar maakt voor zelfs het meest koude water, is de dubbele vacht die ze twee keer per jaar afwerpen.

Labrador Retrievers komen van het eiland Newfoundland, voor de noordoostelijke Atlantische kust van Canada. Niet zo voor de Labrador retriever, een ras met ongelooflijke controle over kaakspieren waarvan kan worden geleerd niet te bijten. Honden die zijn gefokt om te jagen, zoals Terriers, hebben een aangeboren verlangen om andere dieren te achtervolgen - en soms te doden -. Labrador retrievers zijn meestal zachtaardige, relaxte honden, maar dat betekent niet dat ze niet in staat zijn tot agressie.

Men denkt dat het wordt veroorzaakt door verschillende groeisnelheden van de drie botten waaruit de elleboog van de hond bestaat, waardoor gewrichtslakheid ontstaat. Zoals alle honden moeten ze echter worden getraind hoe ze zich in de buurt van kinderen moeten gedragen - en kinderen moeten worden geleerd hoe ze zich rond de hond moeten gedragen. Als je een relaxte houding hebt ten opzichte van kwijlen, prima; maar als je een neatnik bent, wil je misschien een hond kiezen die laag scoort op de kwijlafdeling. Labrador Retrievers hebben hun nut en veelzijdigheid bewezen in de geschiedenis van het ras en schakelen gemakkelijk over van vissersgenoot, naar veldretriever, showhond, naar moderne werkhond.

Uiteindelijk werd de verkoop van deze honden een lucratieve zijlijn voor ondernemende Canadese zeelieden, en de St. Honden die graag jagen, moeten buiten worden aangelijnd of in een omheind gebied worden gehouden, en je hebt een hoog, veilig hek in je tuin nodig. Koop een kwaliteitsstofzuiger en borstel uw hond dagelijks, vooral als ze afstoten, om het losse haar eruit te krijgen. .

Leave Message

Required fields are marked *