Waar zijn labradors het meest bekend om?

Labradors staan bekend om hun zachtheid, tolerantie en intelligentie. Door hun gemakkelijke karakter zijn ze de beste keuze als Amerikaanse familiehonden. Ze zijn over het algemeen erg goed met kinderen en andere hoektanden. labrador retrievers zijn een populair ras dat je waarschijnlijk hebt of kent er minstens één.

Hier zijn 12 feiten over de lieve, hardwerkende pups. Labrador retrievers komen eigenlijk uit Newfoundland, niet Labrador. In de 18e eeuw, honden uit Greater Newfoundland gefokt met kleinere waterhonden om St. Deze kleinere hoektanden leken veel op moderne Labs, maar met witte snuiten en poten.

John's waterhond stierf uiteindelijk uit, maar het diende als voorouder voor de Labrador retriever. Labrador retrievers staan bekend om hun vermogen om te sprinten. Ze kunnen in slechts drie seconden 12 mijl per uur bereiken. Labs zijn al bijna een kwart eeuw de populairste hond in Amerika.

De afgelopen 31 jaar heeft de labrador retriever de felbegeerde eerste plaats opgeëist op de jaarlijkse lijst van de American Kennel Club (AKC) van de meest populaire hondenrassen in de Verenigde Staten. Speels, sociaal en aanhankelijk, ze zijn het favoriete hondenras van de VS geworden omdat ze gewoon de beste zijn, zouden Labliefhebbers beweren. Maar wist je dat Labs ook een van de meest verkeerd voorgestelde rassen zijn? De meesten van ons geloven minstens één mythe over Labrador retrievers. Laten we de feiten over Labrador retriever uitzoeken op basis van algemeen aanvaarde fictie.

Hoewel Labs beroemd zijn om hun zoete, gelijkmatige temperament, is bekend dat aanvallen plaatsvinden. Geen enkel hondenras is 100% agressievrij. Ons vragen om het beste hondenras te kiezen, is als een ouder vragen om een favoriet kind te kiezen. Dat gezegd hebbende, Labs staan zeker in onze top 10-lijst.

Labrador retrievers zijn gemakkelijk te trainen, ze zijn geweldige metgezellen voor kinderen en het is zelfs bekend dat ze vriendschap sluiten met de familiekat. Er is veel om van te houden aan Labs, maar wist je dat sommige redenen waarom we van ze houden misschien niet waar zijn? Laten we een paar mythen ontkrachten, zullen we? Veel toekomstige Lab-eigenaren vragen zich af of zo'n lieve hond hen zal beschermen als dat nodig is. Het blijkt dat een Labrador je leven kan redden, zelfs als hij niet je hond is. In feite redde een blind lab genaamd Norman een 15-jarige van verdrinking in een rivier.

De video deed ons lelijke tranen van vreugde huilen. Labradors zijn zelfs het meest populaire hondenras in Amerika. Je zult waarschijnlijk op zijn minst een paar van deze energieke, gretige honden zien als je tijd buiten doorbrengt in het park of in je buurt. Ze kunnen leren om zachtjes te spelen met kleine kinderen.

En ze zijn ook uitstekende jachtgenoten. Bovendien staan Labrador retrievers altijd klaar voor avontuur, of dat nu een wandeling in de bergen is of een uitstapje naar het strand. En ze kruipen zelfs samen met jou op de bank. Dankzij hun intelligentie, gretigheid om te behagen en bereidheid om hard te werken, zijn Labradors onschatbare werknemers op verschillende gebieden.

Nog voordat de American Kennel Club (AKC) het ras officieel erkende in 1917, verdiende de Labrador retriever lof en bewondering voor zijn hardwerkende, liefdevolle karakter. Niet zo voor de Labrador retriever, een ras met ongelooflijke controle over kaakspieren waarvan kan worden geleerd niet te bijten. De feitenlijst van Labrador Retriever staat vol met uitstekende vaardigheden van dit ras, en dat gaat nog steeds door. Als je op zoek bent naar een mooi aanhankelijk huisdier, raad ik je ten zeerste aan om Labrador Retriever te kiezen, vooral als je thuis kinderen hebt.

Een van de meest recente ontdekkingen die de wetenschap heeft gedaan, is dat Labradors hun uitzonderlijke snuffelvaardigheden kunnen gebruiken om ziekten in het menselijk lichaam op te sporen. Hoewel Labrador retrievers niet de ongegronde reputatie hebben van bijvoorbeeld pitbulls, zijn ze nog steeds een ras omringd door mythen. In 1981 won een zwarte Labrador-mix genaamd Bosco de verkiezingen tot ereburgemeester van Sunol, Californië, en versloeg twee menselijke kandidaten voor de baan. Zo, hoeveel van deze Labrador Retriever-feiten weet u al, en welke denk je dat we hebben gemist en aan de lijst moeten worden toegevoegd?.

De Labrador Retriever is Amerika's favoriete hond en staat al 28 jaar op rij bovenaan de lijst met meest populaire rassen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Maar als je op zoek bent naar een dagelijkse partner die net zoveel van hardlopen en spelen houdt als jij, kun je geen betere hond kiezen dan de Labrador retriever. Dankzij hun krachtige neuzen zijn Labrador retrievers getraind om vroege stadia van kanker op te sporen en te identificeren. Er wordt gezegd dat een Labrador Retriever een ei veilig in zijn mond kan dragen zonder het zelfs maar te kraken.

Maar volgens de AKC: „De bereidheid van de Labrador retriever om te behagen maakt hen uitstekende zoek- en reddingshonden, evenals geleidehonden voor blinden. .

Leave Message

Required fields are marked *