Welke labrador is het beste voor het gezin?

Chocoladellabradors zijn geweldige huisdieren en staan erom bekend dat ze erg speels zijn, zelfs volgens Labrador-normen. Helaas worden Chocolate Labs soms bestempeld als minder intelligent dan Black of Yellow Labs. Labradors zijn goede familiehonden met een liefdevolle en levendige aard. Ze zijn slim en gemakkelijk te trainen, goed met kinderen en andere honden en huisdieren, kunnen de levendigheid van kinderen goed bijhouden en het zijn over het algemeen gezonde honden.

Maar Labs zijn ook zware shedders en kunnen zich snel vervelen. Ja, alle drie de kleuren van Labs kunnen evenzeer uitstekende gezinshonden zijn. Er is niet één kleur die per se beter is voor kinderen dan de andere. De Labrador is een trouwe metgezel, babysitter en beste vriend, dus zou wel eens de perfecte gezinshond kunnen zijn.

Ze zijn erg geduldig en vertonen geen tekenen van agressie tenzij ze worden uitgelokt. Hun luide blaf maakt ze een goede waakhond en beschermer. Vanwege hun extreme speelsheid en levenslust heeft de Labrador een mooie achtertuin nodig om vrij te rennen en te spelen. Ze hebben liefde, aandacht en veel wandelingen nodig, dus het zou een geweldige aanvulling kunnen zijn op een actief, groeiend gezin.

Vraag uw plaatselijke Greencross-dierenartsen of dit ras past bij de levensstijl van uw gezin. De labrador retriever is een geweldige familiehond - dat wil zeggen, wanneer hij voldoende krachtige lichaamsbeweging krijgt (inclusief dagelijkse apporteerspellen en zwemmen indien mogelijk). Labradors werpen hun vacht echter het hele jaar door zwaar af, dus borstel ze regelmatig om flyaways onder controle te houden. Screening op gezondheidsproblemen zoals de bovenstaande tests is essentieel als u van plan bent om met uw Labrador te fokken.

Silver Labradors zijn niet slecht, er is geen slechte hond, maar het Silver Lab kan net als elke andere hond last hebben van gezondheidsproblemen, ze zijn vatbaar voor gewrichtsproblemen en obesitas. Het is vermeldenswaard dat de hoge voedselmotivatie in Labradors en het resulterende overgewicht en obesitas genetisch wordt gecontroleerd, volgens de bevindingen van een wetenschappelijk onderzoek gericht op obesitasgevoelige Labrador Retrievers. Betrek uw kinderen bij het plezier en de verantwoordelijkheid van het bezit van huisdieren, en je bent op weg om een levenslange band van gelukkige herinneringen te creëren tussen je kinderen en je lieve Labrador. De zwarte Labradors zijn mensenbehagers, wat betekent dat ze gemakkelijk te trainen zijn, ze zijn ook de slimste van alle andere kleuren die het trainen nog gemakkelijker kunnen maken.

Het creëren van goede trainingsgewoonten vanaf het begin en het opbouwen van een goede relatie tussen jou, je kinderen en je Labrador zal jullie allemaal ten goede komen. Zorg ervoor dat u het beste dieet voor uw Labrador kiest, inclusief de juiste voeding, en weet precies wat ze wel en niet kunnen eten. Dit is nog steeds de rol van veel werkende Labradors vandaag, maar zo populair is het ras geworden als metgezellen, dat veel meer van deze lieve honden nu hun leven leiden als huisdieren. Het zal ook helpen om uw Lab-band met uw kinderen te krijgen, positieve en speelse interacties met hen te hebben en uw Labrador te helpen van uw kinderen te houden als de gewaardeerde familieleden die ze zijn.

Voor de klassieke Labradorstaart en dikke kop, met robuust en speels temperament, ga voor een Engels of showtype. Chocolate Lab is waarschijnlijk de grootste Labrador omdat ze meer wegen dan geel en zwart Lab, gele Labs zijn meestal groter en slanker dan de chocolate Labs, ook, het geslacht van het Lab is een enorm effect omdat mannelijke laboratoria doorgaans groter zijn dan de vrouwtjes. Door uw kinderen te betrekken bij het verzorgen van uw Labrador, leert u hen hoe ze op de juiste manier van een hond kunnen houden en voor hen kunnen zorgen en zullen ze de hoeveelheid verantwoordelijkheid en toewijding begrijpen die gepaard gaat met hondenbezit. Ik heb een Labrador Retriever-mix geadopteerd, ze heeft een bruine kleur, ze voelt zich als een bijl, hoe kan ik precies vertellen wat voor soort laboratorium ze is.

Leave Message

Required fields are marked *